Vil du gerne lære om, hvordan du kan gøre din virksomhed mere synlig online? På denne blog vil du lære om begreber, som du støder på online og hvad du kan gøre for at bruge disse. Denne artikel handler om, hvordan man bedst muligt markedsføre en virksomhed online og derfor lyder det måske meget teknisk, men det er faktisk meget nemmere end det lyder. Hvis du er interesseret i online markedsføring eller gerne vil lære lidt mere om det, så har du sikkert hørt begrebet SEO, hvis ikke så vil du blive bekendt med det her.

kaffesirup

Hvad er SEO? – læn dig tilbage med en god kop kaffe med kaffesirup og bliv klogere.

Før du skal til at lære om dette begreb og hvad du kan bruge det til, så kan det være en god idé at sætte dig ned med en kop kaffe og gøre dig det lidt ekstra behageligt. Hvis du skal kunne bruge disse informationer, så er det vigtigt at du udføre dem korrekt ellers er det spildt arbejdstid. Du kan eventuelt gøre din kaffe lidt mere lækker med kaffesirup, på den måde kan du nyde en ekstra god kop kaffe. Sådan kan du blive mere vågen og observant på, hvad du læser. SEO er en forkortelse af Search engine optimization, som på dansk bliver oversat til søgemaskineoptimering.

online markedsføring

Hvordan fungere SEO og hvad skal du vide?

SEO er en række tiltag du kan gøre for, at din virksomheds hjemmeside rangere højere på google. Når det gælder om at imødekomme kunder, gamle som nye, og være synlig overfor dem, så er det også vigtigt at din virksomheds hjemmeside rangere højere på diverse søgemaskiner. Undersøgelser viser at de tre første links er dem der får flest besøgende og derefter bliver antal af kliks og besøgende drastisk reduceret. Placere din virksomheds hjemmeside sig på s. 2, 3 eller måske endda 4, så er det de færreste der finder den. Derfor er det vigtigt at din virksomheds hjemmeside rangere højt på google søgninger. Hvordan du kan gøre det, kan du læse mere om ved at blive klogere på ved at lære mere om, hvad linkbuilding er og hvordan du kan bruge det.