Gymnasie IT

Mere OM os

Jeg har i mange år fulgt med i udviklingen i IT-branchen. Dette har været en spændende udvikling at observere fra sidelinjen, men nu vil jeg selv på banen.

Da jeg observerede, hvordan mange brancher pludseligt afhænger af IT-kyndige medarbejdere, blev jeg inspireret. Jeg blev inspireret til at lære fra mig, så alle danskere kan opnå almene færdigheder, hvad angår software, computere og IT helt generelt.

Jeg mener ikke, at det er hensigtsmæssigt at afskedige personale, der mangler IT-kundskaber. Jeg mener, at alle kan lære at begå sig online – og det vil jeg gerne hjælpe med. Derfor oprettede jeg denne side.
Min metode er simpel. Jeg forklarer begreber, programmer og software, så alle kan forstå det. Jeg forsøger altid at formulere mig tydeligt, så min formidling af IT-undervisning kan blive modtaget og forstået af alle læsere.

Min passion for formidling og undervisning er en klar fordel, når det kommer til denne blog. Hvis du læser et indlæg og ikke bliver klogere af dette, er det mig, der har fejlet. Derfor vil jeg gøre alt, hvad der står i min magt for at kombinere mine to store passioner – formidling og IT.

0/50 ratings