FAQ

Hyppigste Spørgsmål

I det følgende har vi besvaret de mest adspurgte spørgsmål, så du kan blive klogere på alt, hvad der har med IT gymnasier at gøre. Måske du allerede er indskrevet på et IT gymnasium, eller måske du skal til at vælge det gymnasium, du skal studere på de næste par år? Du kan læse videre her for at blive klogere på dine spørgsmål.

Hvilket gymnasium skal jeg vælge?

Du kan vælge mellem en htx, hhx, en stx eller en hf. Hvilket gymnasium du bør vælge, afhænger af faglige interesser, samt hvilke gymnasiemuligheder, der findes i nærheden af dig.

Hvilket gymnasium skal jeg vælge, hvis jeg vil studere IT?

Hvis du vil gå på et gymnasium, hvor du studerer IT, er det godt at undersøge fagene på gymnasierne, inden du starter. Oplagt er særligt HTX, HHX eller et mediegymnasium.

Hvordan kan jeg lære informationsteknologi?

Hvis dit gymnasium udbyder et valgfag med informationsteknologi, så kan du vælge det. Derudover kan du lære dig selv meget ved hjælp af internettet, særligt gennem YouTube videoer og blogs.

Er det svært at studere IT?

Det kræver selvfølgelig en teknisk forståelse, men hvis det er det, du brænder for, vil du have en særlig motivation for at lære det. Det handler om at hænge i.

Hvad er grundlæggende IT?

Grundlæggende IT betyder blot, at du har en grundlæggende forståelse for IT, f.eks. kendskab til programmer såsom Microsoft Office-pakken. Du behøver ikke være ekspert for at have forståelse for IT.

Hvad er IT-kurser for begyndere?

Hvis du skal starte på et IT gymnasium, kan du friske din viden op, inden du starter, ved at tage et IT-kursus. Det er grundlæggende undervisning i basal, nem IT.

Hvilket IT kursus passer bedst til dig?

Det afhænger af dit IT niveau. De fleste unge mennesker er vokset op med IT, og derfor kan du formentlig godt følge med på et IT kursus på højere niveauer.

0/50 ratings