Konge af internettet – Hvordan bestemmes denne?

Det er virkelig ikke den eneste gang man har hørt dette spørgsmål. Her vil du få min version af forklaringen på spørgsmålet – men først skal vi have kigget på faktaen først.

Hvem bestemmer den næste konge af internettet?

Vi kan vel alle være helt enige om at valget tages af befolkningen. Det fungerer jo ikke som de almindelige royale hvor dette går i arv fra generation til generation. For at være sikker på at det er den korrekte konge af internettet der vælges er der en konkurrence der er opstået hvor det handler om hvem hvem der opnår førstepladsen.

Hvad er dog det her for en slags konkurrence?

Det er nok ikke mest normale slags konkurrence, men ikke mindst er udfordringen accepteret, og nu skal den rigtige konge findes. Jeg har taget udfordringen op – og jeg giver ikke op før jeg har vundet.

Hvem er vinderen i konkurrencen i dag?

I øjeblikket er der en midlertidig konge som meget snart skulle overdrage sin kongekrone til en ny konge. Kongen har i for lang tid kunne slappe af og bare ladet alt komme til ham – og det skal der sættes en stopper for.

Hvor længe går der før du bliver konge af internettet?

Det er et virkelig godt spørgsmål og det er ekstremt svært at svare på. Men lad mig udtrykke mig således: Det tog mig ikke mange dage at komme på tæt på den nuværende konge, og i dag er jeg placeret som nummer 2. Og kan det gøres med den lille indsats som det har været tilfældet – så kan der ikke gå længe.

Hvordan kan man hjælpe til?

Det er helt simpelt. Vil du hjælpe mig kan du dele dette indlæg på de sociale medier som Facebook, Twitter og Google+, og derudover lave links til denne nyhed så andre også kan blive opmærksom på det. Vil du gøre dette sender jeg masser af karma din vej.

0/50 ratings